Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Napisy
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 426
magazyn kulinarny: Tym razem prowadząca doradzi, co można zrobić z wczorajszymi naleśnikami. Doskonale smakują zalane zupą jarzynową, doprawianą flaczkami. Ewa pokaże również, jak przygotować szaszłyki schabowe prosto z rusztu - mięso należy marynować w kwaśnym mleku. Podpowie też, w jaki sposób przygotować pikle z fasolki szparagowej. A na deser zaproponuje ciasto na spodzie z sucharów, które nie wymaga pieczenia, za to dobrze wygląda przystrojone kolorowymi galaretkami.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 428
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 428
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 429
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 429
2:30
Pt, 8 sie
Ewa gotuje odcinek: 425
2:30
Pt, 8 sie
Ewa gotuje odcinek: 425
2:45
Pt, 8 sie
Ewa gotuje odcinek: 430
2:45
Pt, 8 sie
Ewa gotuje odcinek: 430
3:15
Pt, 8 sie
Ewa gotuje odcinek: 431
3:15
Pt, 8 sie
Ewa gotuje odcinek: 431
2:30
Sb, 9 sie
Ewa gotuje odcinek: 426
2:30
Sb, 9 sie
Ewa gotuje odcinek: 426