Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2023
  • 22 min
  • Odcinek: 490
magazyn kulinarny: Po kilku weekendach spędzonych pod Babią Górą Ewa wraca do Krakowa i od razu zabiera się za gotowanie. Zacznie od hiszpańskiej zupy, która nazywa się fabada asturiana. To coś w rodzaju gęstego, treściwego i sycącego gulaszu z kiełbasą chorizo i kaszanką. Później autorka programu zaprosi widzów na jedną z najbardziej znanych polskich potraw - pierogi. Tym razem z białą kapustą. A na deser upiecze szarlotkę z prażonymi jabłkami, rodzynkami, cynamonem i budyniem.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 483
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 483
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 484
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 484
13:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 501
7:10
Pn, 24 lut
Ewa gotuje odcinek: 476
7:10
Pn, 24 lut
Ewa gotuje odcinek: 476
7:35
Pn, 24 lut
Ewa gotuje odcinek: 477
7:35
Pn, 24 lut
Ewa gotuje odcinek: 477
2:45
Wt, 25 lut
Ewa gotuje odcinek: 485
2:45
Wt, 25 lut
Ewa gotuje odcinek: 485
3:15
Wt, 25 lut
Ewa gotuje odcinek: 486