Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2023
  • 21 min
  • Odcinek: 477
magazyn kulinarny: W tym odcinku nie tylko potrawy są świąteczne, ale także dekoracje. Po posiłku Ewa Wachowicz porozmawia o nich z zawodową florystką. Jako przystawkę gospodyni programu proponuje bulion z pierogami nadzianymi domową białą kiełbasą. Następnie podaje jajka po szkocku. To popularne w Wielkiej Brytanii danie robione jest z jaj kurzych i odpowiednio przyprawionej wieprzowiny. Na deser Ewa przygotuje mazurek na kruchym spodzie w formie na tartę, więc ciasto jest okrągłe.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 483
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 483
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 484
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 484
13:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 501
7:10
Pn, 24 lut
Ewa gotuje odcinek: 476
7:10
Pn, 24 lut
Ewa gotuje odcinek: 476
7:35
Pn, 24 lut
Ewa gotuje odcinek: 477
2:45
Wt, 25 lut
Ewa gotuje odcinek: 485
2:45
Wt, 25 lut
Ewa gotuje odcinek: 485
3:15
Wt, 25 lut
Ewa gotuje odcinek: 486
3:15
Wt, 25 lut
Ewa gotuje odcinek: 486