Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2023
  • 22 min
  • Odcinek: 480
magazyn kulinarny: Przed weekendem majowym prowadząca otwiera sezon grillowy. Zanim jednak coś trafi na ruszt, Ewa przedstawi hit tego sezonu - deskę masła. Następnie zaproponuje lekką zupę z fasolą szparagową. W ramach dania głównego prowadząca przygotuje pieczoną na ruszcie wątróbkę cielęcą, którą zamarynuje w dresingu z dużą ilością szałwii. Na deser poda tartę z białą czekoladą i nasionami granatu. Gościem odcinka będzie Anna Dereszowska.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 483
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 483
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 484
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 484
13:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 501
7:10
Pn, 24 lut
Ewa gotuje odcinek: 476
7:10
Pn, 24 lut
Ewa gotuje odcinek: 476
7:35
Pn, 24 lut
Ewa gotuje odcinek: 477
7:35
Pn, 24 lut
Ewa gotuje odcinek: 477
2:45
Wt, 25 lut
Ewa gotuje odcinek: 485
2:45
Wt, 25 lut
Ewa gotuje odcinek: 485
3:15
Wt, 25 lut
Ewa gotuje odcinek: 486