Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • 16x9
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 525
magazyn kulinarny: Prowadząca przygotowuje posiłki na dworze, w kociołku zawieszonym nad paleniskiem. Najpierw zrobi tradycyjny forszmak, rodzaj gulaszu, przy czym to jednogarnkowe danie wzbogaci o pokrojoną w grubą kostkę dynię hokkaido. Następnie, już w kuchni, Ewa Wachowicz usmaży naleśniki. Przygotuje do nich farsz z mrożonego szpinaku i sera feta. Ostatecznie powstaną pyszne krokiety. Po obiedzie prowadząca poda maślane ciasteczka z różaną marmoladą.

Twórcy:

Zobacz także

17:20
jutro
Ewa gotuje odcinek: 524
5:10
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
7:30
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 523
7:30
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 523
8:00
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
8:00
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
11:30
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 526
11:30
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 526
7:30
Nd, 24 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
13:35
Nd, 24 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
19:30
Nd, 24 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
19:30
Nd, 24 lis
Ewa gotuje odcinek: 524