Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • 16x9
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 526
magazyn kulinarny: Autorka programu zachęca do jedzenia kiszonek, które mają duży wpływ na odporność. Na pierwsze danie przygotuje więc kapuśniak, ale w wersji wegetariańskiej. Kolejną potrawą będą golonki z indyka w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex, a więc na bazie sosu barbecue. Jako dodatek na talerz trafią gotowane warzywa oraz purée ziemniaczane doprawione ostrą musztardą. Na deser Ewa Wachowicz zaproponuje sernik jogurtowy na zimno - z białą czekoladą, konfiturą i prażonym kokosem.

Twórcy:

Zobacz także

19:30
dziś
Ewa gotuje odcinek: 522
19:30
dziś
Ewa gotuje odcinek: 522
7:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 523
13:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 523
19:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 523
19:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 523
17:20
Pt, 22 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
5:10
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
7:30
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 523
7:30
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 523
8:00
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
8:00
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 524