Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 523
magazyn kulinarny: Na początek prowadząca przygotowuje zupę krem z dyni hokkaido, którą podaje ze smażonymi kurkami. Na danie główne proponuje zaś pieczony filet z gęsiej piersi z ziemniakami confit. Gęsina to bardzo wartościowe mięso, zawierające dużo witamin, białka oraz wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. W deserze natomiast znajdą się gruszki. Ewa Wachowicz upiecze ciasto drożdżowe z tymi owocami. Placek powstanie na bazie mąki orkiszowej.

Twórcy:

Zobacz także

19:30
dziś
Ewa gotuje odcinek: 522
19:30
dziś
Ewa gotuje odcinek: 522
7:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 523
19:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 523
19:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 523
17:20
Pt, 22 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
5:10
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
7:30
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 523
7:30
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 523
8:00
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
8:00
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 524
11:30
Sb, 23 lis
Ewa gotuje odcinek: 526