Ewa gotuje
Kiedy w TV
- 17:20 jutro, 22 lis - POLSAT 1
- 5:10 Sb, 23 lis - POLSAT 1
- 8:00 Sb, 23 lis - Polsat 2
- 8:00 Sb, 23 lis - POLSAT 2 HD
- 7:30 Nd, 24 lis - POLSAT 1
- 13:35 Nd, 24 lis - POLSAT 1
- 19:30 Nd, 24 lis - Polsat 2
- 19:30 Nd, 24 lis - POLSAT 2 HD
- 7:30 Sb, 30 lis - POLSAT 2 HD
- 19:30 Sb, 30 lis - Polsat 2
- 19:30 Sb, 30 lis - POLSAT 2 HD
- 16x9
- Polska 2024
- 22 min
- Odcinek: 524
magazyn kulinarny:
Prowadząca pokazuje, jak przygotować wyjątkowo sycącą jesienną zupę jarzynową. Potrawa nabierze charakterystycznego smaku dzięki przyprawie garam masala. Na danie główne Ewa Wachowicz przygotuje bitki z indyka, które poda z kopytkami z ziemniaków i dyni. Na koniec zaproponuje ptysie z karmelizowanymi wiśniami i kremem budyniowym.
Twórcy:
- Ewa Wachowicz Prowadzący