Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2018
  • 22 min
  • Odcinek: 333
magazyn kulinarny: W tym odcinku gospodyni programu wykorzysta nieco zmodyfikowaną przez siebie recepturę na toskańską zupę fasolową. Zamiast włoskiej wędliny Ewa Wachowicz użyje naszej kiełbasy, a czarną kapustę zastąpi młodym szpinakiem. Prowadząca nie będzie swojej potrawy zagęszczać czerstwym pieczywem, ale poda ją w chlebie. Na danie główne prowadząca usmaży kotlety z piersi indyczej, panierowane w bułce tartej, parmezanie i orzeszkach ziemnych. Następnie zrobi sernik kokosowy bez pieczenia, a udekoruje go musem z mango.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 323
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 323
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 324
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 324
2:45
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 325
2:45
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 325
3:15
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 326
3:15
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 326
2:45
Sb, 29 cze
Ewa gotuje odcinek: 327
2:45
Sb, 29 cze
Ewa gotuje odcinek: 327
3:15
Sb, 29 cze
Ewa gotuje odcinek: 328
3:15
Sb, 29 cze
Ewa gotuje odcinek: 328