Reklama

Ewa gotuje

Kiedy w TV
2:45
Cz, 27 cze
  • age
  • Stereo
  • Napisy
  • Polska 2018
  • 22 min
  • Odcinek: 323
magazyn kulinarny: Autorka programu zaprosi widzów na kulinarną podróż do Szwajcarii. Gotowanie zacznie od zupy serowej. Następnie zrobi rösti, czyli gruby i dość duży placek ziemniaczany. Potem usmaży kotlety cordon bleu. Według oryginalnej receptury przyrządza się je z cielęciny, faszeruje szwajcarskim serem i dojrzewającą szynką. Na deser będzie czekolada. Ewa Wachowicz przygotuje ją na oleju kokosowym i ciemnym kakao, z dodatkiem orzechów, żurawiny i suszonych jabłek.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 327
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 327
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 328
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 328
2:50
Nd, 30 cze
Ewa gotuje odcinek: 329
2:50
Nd, 30 cze
Ewa gotuje odcinek: 329
3:15
Nd, 30 cze
Ewa gotuje odcinek: 330
3:15
Nd, 30 cze
Ewa gotuje odcinek: 330
2:45
Wt, 2 lip
Ewa gotuje odcinek: 331
2:45
Wt, 2 lip
Ewa gotuje odcinek: 331
3:15
Wt, 2 lip
Ewa gotuje odcinek: 332
3:15
Wt, 2 lip
Ewa gotuje odcinek: 332