Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2018
  • 22 min
  • Odcinek: 324
magazyn kulinarny: Odcinek programu będzie inspirowany kuchnią dyplomatyczną. Oficjalne przyjęcie warto zacząć od przystawki. Ewa Wachowicz zrobi włoskie carpaccio - nie użyje jednak wołowiny, ale półgęska. Następnie ugotuje wykwintną zupę rakową. Na danie główne prowadząca przyrządzi policzki z dzika, a poda je z opiekanymi ziemniakami i fioletową marchewką. Na deser zaś przygotuje mrożony nugat orzechowy na lustrze z sosu malinowego.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
Cz, 27 cze
Ewa gotuje odcinek: 323
2:45
Cz, 27 cze
Ewa gotuje odcinek: 323
3:15
Cz, 27 cze
Ewa gotuje odcinek: 324
3:15
Cz, 27 cze
Ewa gotuje odcinek: 324
2:45
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 325
2:45
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 325
3:15
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 326
3:15
Pt, 28 cze
Ewa gotuje odcinek: 326
2:45
Sb, 29 cze
Ewa gotuje odcinek: 327
2:45
Sb, 29 cze
Ewa gotuje odcinek: 327
3:15
Sb, 29 cze
Ewa gotuje odcinek: 328
3:15
Sb, 29 cze
Ewa gotuje odcinek: 328