Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2023
  • 21 min
  • Odcinek: 477
magazyn kulinarny: W tym odcinku nie tylko potrawy są świąteczne, ale także dekoracje. Po posiłku Ewa Wachowicz porozmawia o nich z zawodową florystką. Jako przystawkę gospodyni programu proponuje bulion z pierogami nadzianymi domową białą kiełbasą. Następnie podaje jajka po szkocku. To popularne w Wielkiej Brytanii danie robione jest z jaj kurzych i odpowiednio przyprawionej wieprzowiny. Na deser Ewa przygotuje mazurek na kruchym spodzie w formie na tartę, więc ciasto jest okrągłe.

Twórcy:

Zobacz także

6:00
dziś
Ewa gotuje odcinek: 488
6:00
dziś
Ewa gotuje odcinek: 488
7:10
dziś
Ewa gotuje odcinek: 474
7:10
dziś
Ewa gotuje odcinek: 474
7:35
dziś
Ewa gotuje odcinek: 475
7:35
dziś
Ewa gotuje odcinek: 475
6:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 489
6:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 489
7:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 476
7:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 476
7:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 477
6:00
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 490