Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2023
  • 22 min
  • Odcinek: 474
magazyn kulinarny: Tym razem prowadząca przygotuje potrawy i przetwory z grzybów. Mogą one stać się znakomitą bazą do sosów i farszu. Ewa pokaże, że mogą też z powodzeniem wzbogacić smak tradycyjnej polskiej zupy - krupniku. W ramach dania głównego przygotuje potrawę, która w PRL-u była obowiązkową pozycją w jadłospisie wielu polskich lokali gastronomicznych. W nowym ustroju popadła w niełaskę, ponieważ kojarzyła się z poprzednim ustrojem. To bryzol z pieczarkami i cebulą. Na deser poda zaś krem sułtański.

Twórcy:

Zobacz także

7:10
dziś
Ewa gotuje odcinek: 474
7:35
dziś
Ewa gotuje odcinek: 475
7:35
dziś
Ewa gotuje odcinek: 475
6:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 489
6:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 489
7:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 476
7:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 476
7:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 477
7:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 477
6:00
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 490
6:00
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 490
7:10
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 478