Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2021
  • 22 min
  • Odcinek: 423
magazyn kulinarny: Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.

Twórcy:

Zobacz także

2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 414
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 414
2:30
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 415
2:30
Cz, 9 maj
Ewa gotuje odcinek: 415
2:30
Pt, 10 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
2:30
Pt, 10 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
2:05
Pn, 13 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
2:05
Pn, 13 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
2:30
Pn, 13 maj
Ewa gotuje odcinek: 417
2:30
Pn, 13 maj
Ewa gotuje odcinek: 417
2:10
Wt, 14 maj
Ewa gotuje odcinek: 417
2:10
Wt, 14 maj
Ewa gotuje odcinek: 417