Reklama

Ewa gotuje

Kiedy w TV
2:10
Wt, 14 maj
  • age
  • Stereo
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 417
magazyn kulinarny: Tym razem Ewa ugotuje krupnik, czerpiąc z tradycyjnej podlaskiej receptury. Zupa powstanie na wywarze z kości wołowych, uzupełni ją kasza pęczak, a miejsce tradycyjnie posiekanych ziemniaków zajmą gugle, czyli ziemniaczane kluseczki. W ramach dania głównego gospodyni programu zaserwuje odwróconą tartę tatin. Zamiast owoców znajdą się w niej jednak warzywa. Na deser Ewa ulepi pierogi z suszonymi śliwkami i migdałami. Pokaże także, jak przygotować klarowane masło.

Twórcy:

Zobacz także

2:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 420
2:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 420
2:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 421
2:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 421
2:05
Pn, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 421
2:05
Pn, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 421
2:30
Pn, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 422
2:30
Pn, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 422
2:05
Wt, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 422
2:05
Wt, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 422
2:30
Wt, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 423
2:30
Wt, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 423