Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 413
magazyn kulinarny: Tym razem prowadząca skupi się na specjałach kuchni regionalnej. Zacznie od małopolskiej zalewajki na maślance, którą poda z tłuczonymi ziemniakami z dodatkiem zrumienionej cebuli i boczku. W ramach dania głównego zaserwuje łemkowskie fuczki, czyli placuszki z kapusty kiszonej i ciasta na naleśniki, smażone dokładnie tak samo jak placki z ziemniaków z sosem pieczarkowym. Deser, inspirowany włoskim tiramisu, podany zostanie w pucharkach. Zamiast kawy czy kakao znajdzie się w nim jednak japońska herbata matcha.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
dziś
Ewa gotuje odcinek: 422
2:45
dziś
Ewa gotuje odcinek: 422
3:15
dziś
Ewa gotuje odcinek: 423
3:15
dziś
Ewa gotuje odcinek: 423
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 424
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 424
2:30
Pn, 6 maj
Ewa gotuje odcinek: 412
2:30
Pn, 6 maj
Ewa gotuje odcinek: 412
2:35
Wt, 7 maj
Ewa gotuje odcinek: 413
2:35
Wt, 7 maj
Ewa gotuje odcinek: 413
2:30
Śr, 8 maj
Ewa gotuje odcinek: 414
2:30
Śr, 8 maj
Ewa gotuje odcinek: 414