Reklama

Wiem, co jem

  • age
  • Polska 2014
  • Sezon: 6
  • Odcinek: 15
magazyn poradnikowy: Polska jest jednym z najważniejszych przetwórców ryb w Unii Europejskiej, jednak statystyczny mieszkaniec naszego kraju zjada ich jedynie 12 kg rocznie, podczas gdy przeciętny Portugalczyk pochłania aż 57 kg rybiego mięsa. Niestety, w rodzimych sklepach łatwo natknąć się na złej jakości produkty, niektóre firmy potrafią sprzedać mięso przeterminowane nawet o 5 lat lub konserwy z oszukanym wsadem. Kasia Bosacka przekona się, co znalazł w łososiach zespół norweskich ekspertów. Odpowie też na pytanie, jak rozpoznać nieświeżą rybę, czy dzieci i kobiety w ciąży powinny jeść rybie mięso oraz czy panga i tilapia nadają się do spożycia.

Twórcy:

Zobacz także

6:00
Sb, 23 sie
Wiem, co jem odcinek: 15
0:55
Nd, 24 sie
Wiem, co jem odcinek: 15
0:55
Nd, 24 sie
Wiem, co jem odcinek: 15
1:30
Nd, 24 sie
Wiem, co jem odcinek: 16
1:30
Nd, 24 sie
Wiem, co jem odcinek: 16