Reklama

Wiem, co jem

  • age
  • Polska 2012
  • Sezon: 4
  • Odcinek: 1
magazyn poradnikowy: Polska słynie ze smacznych, chrupiących kabanosów. Chociaż kiełbaski te stanowią doskonałą przekąskę, lubianą i cenioną przez naszych rodaków, nie zawsze bywają zdrowe. Katarzyna Bosacka wyjaśni, dlaczego producenci faszerują kabanosy odpadkami i chemią, a także doradzi, w jaki sposób wybrać naprawdę dobry produkt.

Twórcy:

Zobacz także

0:30
jutro
Wiem, co jem odcinek: 13
1:05
jutro
Wiem, co jem odcinek: 14
6:00
jutro
Wiem, co jem odcinek: 15
6:35
jutro
Wiem, co jem odcinek: 1
0:35
Pn, 7 lip
Wiem, co jem odcinek: 15
0:35
Pn, 7 lip
Wiem, co jem odcinek: 15
1:10
Pn, 7 lip
Wiem, co jem odcinek: 1