Reklama

Wiem, co jem

  • age
  • Polska 2014
  • Sezon: 6
  • Odcinek: 8
magazyn poradnikowy: Jajko to jeden z najbardziej wartościowych produktów - bogate w witaminy i składniki mineralne. Katarzyna Bosacka zdradzi, które są lepsze: fermowe czy wiejskie, z ciemną czy z jasną skorupką, od zwykłej kury, zielononóżki, a może od przepiórki... Podpowie, które mają najmniej cholesterolu i jak poznać jajko ekologiczne. Widzowie dowiedzą się również, czy produkty jajeczne, np. proszek, jajecznica w kartonie lub jajka mrożone, mają coś wspólnego z prawdziwym jajkiem.

Twórcy:

Zobacz także

16:45
dziś
Wiem, co jem odcinek: 9
17:20
dziś
Wiem, co jem odcinek: 10
4:45
Pn, 4 lis
Wiem, co jem odcinek: 2
4:45
Pn, 4 lis
Wiem, co jem odcinek: 2