Reklama

Sztuka mięsa

  • age
  • Polska 2019
  • Sezon: 2
  • Odcinek: 1
magazyn kulinarny: Tomek Jakubiak kosztuje tradycyjnych serbskich potraw w oddalonej o 30 km od Warszawy Karczmie Guca. Prowadzona przez Gorana Miloševica restauracja jest miejscem, gdzie można poczuć się jak na Bałkanach. Obaj kucharze rozmawiają o serbskiej kuchni i przygotowują jagnięcinę na szpadzie. Później w swojej kuchni Tomek pokazuje widzom, jak zrobić pieczoną kiełbasę w przyprawach ze słodką cebulką i domową musztardą oraz pieczony boczek z ziemniakami gotowanymi w tłuszczu.

Twórcy:

Zobacz także

16:15
Pt, 12 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 3
16:15
Pt, 12 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 3
16:50
Pt, 12 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 4
16:50
Pt, 12 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 4
2:35
Pn, 15 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 1
3:00
Pn, 15 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 2
3:00
Pn, 15 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 2
3:25
Pn, 15 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 3
3:25
Pn, 15 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 3
10:25
Wt, 16 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 1
10:25
Wt, 16 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 1
11:00
Wt, 16 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 2