Reklama

Sztuka mięsa

  • age
  • Polska 2018
  • Sezon: 1
  • Odcinek: 2
magazyn kulinarny: W tym odcinku składamy wizytę Grzegorzowi Sowie i odkryjemy sekrety chowu owiec. Dowiemy się, jakie są cechy charakterystyczne baraniny i jagnięciny oraz jakie wartości odżywcze mają te mięsa. Zobaczymy też, w jaki sposób zrobić kiełbasę w domowym zaciszu. Tomasz przygotuje również Kofty z jagnięciny w sosie jogurtowym i zaserwuje jagnięce giczki z kluskami.

Twórcy:

Zobacz także

16:15
Pt, 22 sie
Sztuka mięsa odcinek: 7
16:15
Pt, 22 sie
Sztuka mięsa odcinek: 7
16:50
Pt, 22 sie
Sztuka mięsa odcinek: 8
16:50
Pt, 22 sie
Sztuka mięsa odcinek: 8
17:25
Pt, 22 sie
Sztuka mięsa odcinek: 9
17:25
Pt, 22 sie
Sztuka mięsa odcinek: 9
3:05
Nd, 24 sie
Sztuka mięsa odcinek: 1
3:05
Nd, 24 sie
Sztuka mięsa odcinek: 1
3:35
Nd, 24 sie
Sztuka mięsa odcinek: 2
4:05
Nd, 24 sie
Sztuka mięsa odcinek: 5
4:05
Nd, 24 sie
Sztuka mięsa odcinek: 5
16:15
Pt, 29 sie
Sztuka mięsa odcinek: 10