Reklama

Sztuka mięsa

  • age
  • Polska 2018
  • Sezon: 1
  • Odcinek: 2
magazyn kulinarny: W tym odcinku składamy wizytę Grzegorzowi Sowie i odkryjemy sekrety chowu owiec. Dowiemy się, jakie są cechy charakterystyczne baraniny i jagnięciny oraz jakie wartości odżywcze mają te mięsa. Zobaczymy też, w jaki sposób zrobić kiełbasę w domowym zaciszu. Tomasz przygotuje również Kofty z jagnięciny w sosie jogurtowym i zaserwuje jagnięce giczki z kluskami.

Twórcy:

Zobacz także

10:40
Cz, 28 lis
Sztuka mięsa odcinek: 1
10:40
Cz, 28 lis
Sztuka mięsa odcinek: 1
11:15
Cz, 28 lis
Sztuka mięsa odcinek: 2
11:50
Cz, 28 lis
Sztuka mięsa odcinek: 3
11:50
Cz, 28 lis
Sztuka mięsa odcinek: 3