Reklama

Sztuka mięsa

Kiedy w TV
10:40
dziś
  • age
  • Polska 2020
  • Sezon: 3
  • Odcinek: 4
magazyn kulinarny: Tomasz Jakubiak zdradzi swoje sposoby na przyrządzenie pysznego grillowanego mięsa. Podsunie przepisy na kotleciki cielęce z pikantną konfiturą agrestową podane z plackami ziemniaczanymi i kapustą kiszoną. Oprócz tego pokaże, jak przyszykować wolno pieczone żebra wołowe z pastą z bakłażana i pomidorami z grilla. Prowadzący uda się też do Poznania. Na miejscu zajrzy do food trucka UP in SMOKE BBQ, prowadzonego przez Pawła i Filipa. Podają oni przepyszne, długo pieczone żeberka.

Twórcy:

Zobacz także

11:50
dziś
Sztuka mięsa odcinek: 6
9:30
Cz, 28 lis
Sztuka mięsa odcinek: 7
9:30
Cz, 28 lis
Sztuka mięsa odcinek: 7
10:05
Cz, 28 lis
Sztuka mięsa odcinek: 8
10:05
Cz, 28 lis
Sztuka mięsa odcinek: 8