Reklama

Sztuka mięsa

  • age
  • Polska 2018
  • Sezon: 1
  • Odcinek: 10
magazyn kulinarny: Tomek wybiera się do hodowli gęsi na Kujawy, gdzie wraz z miejscowym kołem gospodyń przyrządzi faszerowaną gęś. Powie, jak przygotować przepyszne ragout z gęsi zapieczone pod ciastem francuskim, oraz zaprezentuje sposób wykonania duszonych gęsich ud w soku z aronii, które dobrze zaserwować z kopytkami.

Twórcy:

Zobacz także

2:15
jutro
Sztuka mięsa odcinek: 12
19:40
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 10
19:40
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 10
20:15
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 11
20:15
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 11
20:50
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 12
20:50
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 12