Reklama

Sztuka mięsa

  • age
  • Polska 2018
  • Sezon: 1
  • Odcinek: 4
magazyn kulinarny: Tomek próbuje przekonać widzów do mięsa królika. Królicze combry zapieka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami oraz podaje je z sałatką z kuskusu. Pokazuje także swój przepis na skoki królika, które piecze w białym winie i pikantnej musztardzie.

Twórcy:

Zobacz także

16:15
Śr, 5 cze
Sztuka mięsa odcinek: 1
16:15
Śr, 5 cze
Sztuka mięsa odcinek: 1
16:50
Śr, 5 cze
Sztuka mięsa odcinek: 2
16:50
Śr, 5 cze
Sztuka mięsa odcinek: 2
17:20
Śr, 5 cze
Sztuka mięsa odcinek: 3
17:20
Śr, 5 cze
Sztuka mięsa odcinek: 3
19:40
Pt, 7 cze
Sztuka mięsa odcinek: 1
19:40
Pt, 7 cze
Sztuka mięsa odcinek: 1