Sztuka mięsa
Kiedy w TV
0:50
Pt, 31 maj
- 16:15 Śr, 12 cze - POLSAT Food
- 16:15 Śr, 12 cze - POLSAT Food Network HD
- 7:05 Pt, 14 cze - POLSAT Food
- 7:05 Pt, 14 cze - POLSAT Food Network HD
- 19:40 Pt, 14 cze - POLSAT Food
- 19:40 Pt, 14 cze - POLSAT Food Network HD
- 2:15 Sb, 15 cze - POLSAT Food
- 2:15 Sb, 15 cze - POLSAT Food Network HD
- 2:45 Sb, 15 cze - POLSAT Food
- 2:45 Sb, 15 cze - POLSAT Food Network HD
- Polska 2018
- Sezon: 1
- Odcinek: 4
magazyn kulinarny:
Tomek próbuje przekonać widzów do mięsa królika. Królicze combry zapieka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami oraz podaje je z sałatką z kuskusu. Pokazuje także swój przepis na skoki królika, które piecze w białym winie i pikantnej musztardzie.
Twórcy:
- Tomasz Jakubiak Prowadzący