Reklama

Szokujące potrawy

  • age
  • Polska 2019
  • Odcinek: 3
serial dokumentalny(kulinaria): Jarosław Nowak dociera do Wietnamu. Na początek próbuje suszonych larw pszczelich, potrawki z żuka i czarnych kurczaków, które są podawane w puszcze po napoju gazowanym. Następnie sięga po curry z żabich udek, a także popularną w tym regionie zupę z kaczej krwi. Prowadzący dowiaduje się również, jak ekstremalne potrawy stały się normą. Kulinarne tradycje Wietnamu zaskakują, ale kuchnia tego kraju jest tak naprawdę związana z jego historią i bogactwem naturalnym.

Twórcy:

Zobacz także

18:15
Śr, 22 sty
19:10
Śr, 22 sty
19:10
Śr, 22 sty
18:10
Śr, 29 sty
18:10
Śr, 29 sty
19:10
Śr, 29 sty
19:10
Śr, 29 sty