Sexy kuchnia Magdy Gessler
- Polska 2017
- Sezon: 2
- Odcinek: 7
magazyn kulinarny:
Magda Gessler zdradza swoje sposoby na sprawienie, aby zwykły kotlet mielony nadawał się na romantyczną kolację we dwoje. Prowadząca przygotuje go w różnoraki sposób: z kaczki, cielęciny i jagnięciny. Każda odsłona będzie podana w towarzystwie pysznych sałatek. Prowadząca zda się na oryginalne połączenia smakowe. Mielonego z kaczki poda z dodatkiem ziaren granatu i ajwaru, kotleta z kaczki zaserwuje z papryką i burakami, cielęcego zaś - z gruszką. W menu znajdzie się też tradycyjna sałatka na bazie tuńczyka z puszki. W potrawie znajdą się też pomidory, fasolka szparagowa, groszek, cebula, seler naciowy i inne składniki.
Twórcy:
- Magda Gessler Prowadzący