Przystanek slow food
Kiedy w TV
- 12:00 Pt, 17 sty - TVP 3 Wrocław
- 12:00 Pt, 17 sty - TVP 3 Bydgoszcz
- 12:00 Pt, 17 sty - TVP 3 Białystok
- 12:00 Pt, 17 sty - TVP 3 Kielce
- 12:00 Pt, 17 sty - TVP 3 Olsztyn
- 12:00 Pt, 17 sty - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 12:00 Pt, 17 sty - TVP 3 Katowice
- 12:00 Pt, 17 sty - TVP 3 Gdańsk
- 12:00 Pt, 17 sty - TVP 3 Kraków
- 12:00 Pt, 17 sty - TVP 3 Lublin
- 12:00 Pt, 17 sty - TVP 3 Łódź
- 12:00 Pt, 17 sty - TVP 3 Poznań
- Polska 2023
- 25 min
- Tytuł odcinka: Zakole Dolnej Wisły
- Sezon: 5
- Odcinek: 8
magazyn kulinarny:
Dzisiejszy odcinek skupia się na odkrywaniu kulinarnych atrakcji zakola Dolnej Wisły. W malowniczej scenerii pałacu w Ostromecku przygotowujemy jagnięcy udziec. Następnie zgłębiamy tajniki produkcji słodkich krówek, poznając proces ich powstawania.
Twórcy:
- Michał Bandurski Reżyser