Kuchenne recepty
Kiedy w TV
- 12:00 Śr, 16 kwi - TVP 3 Opole
- 12:00 Śr, 16 kwi - TVP 3 Białystok
- 12:00 Śr, 16 kwi - TVP 3 Bydgoszcz
- 12:00 Śr, 16 kwi - TVP 3 Gdańsk
- 12:00 Śr, 16 kwi - TVP 3 Łódź
- 12:00 Śr, 16 kwi - TVP 3 Poznań
- 12:00 Śr, 16 kwi - TVP 3 Lublin
- 12:00 Śr, 16 kwi - TVP 3 Rzeszów
- 12:00 Śr, 16 kwi - TVP 3 Katowice
- 12:00 Śr, 16 kwi - TVP 3 Olsztyn
- 12:00 Śr, 16 kwi - TVP 3 Kraków
- 12:00 Śr, 16 kwi - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- Polska 2021-2025
- 23 min
- Tytuł odcinka: Podroby
- Odcinek: 5
magazyn:
Podroby uchodzą za źródło witamin i pierwiastków, gwarantujących odporność - selenu i cynku. Dawniej uważane były za pokarm ludzi niezamożnych, dzisiaj goszczą w menu wielu restauracji w różnych zakątkach świata. Gość odcinka, Marco Ghia, zaproponuje: pate z wątróbki na żytnich grzankach, szpik kostny na opiekanych ziemniakach z sosem z anchois i kaparów oraz sałatką z fenkuła i pomarańczy, ogon wołowy w pomidorach i czekoladzie.
Twórcy:
- Michał Mularczyk Prowadzący