Pospołu z wieprzem i wołu
Kiedy w TV
- 12:00 Śr, 29 sty - TVP 3 Warszawa
- 12:00 Śr, 29 sty - TVP 3 Opole
- 12:00 Śr, 29 sty - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 12:00 Śr, 29 sty - TVP 3 Katowice
- 12:00 Śr, 29 sty - TVP 3 Białystok
- 12:00 Śr, 29 sty - TVP 3 Gdańsk
- 12:00 Śr, 29 sty - TVP 3 Bydgoszcz
- 12:00 Śr, 29 sty - TVP 3 Kraków
- 12:00 Śr, 29 sty - TVP 3 Poznań
- 12:00 Śr, 29 sty - TVP 3 Łódź
- 12:00 Śr, 29 sty - TVP 3 Rzeszów
- 12:00 Śr, 29 sty - TVP 3 Lublin
- Stereo
- Polska 2021
- 23 min
- Odcinek: 11
magazyn kulinarny:
Klopsy wieprzowe w sosie koperkowym są klasycznym daniem polskiej kuchni, popularnym zarówno w domach, jak i restauracjach. Kluczowym elementem jest jakość mięsa, dlatego Agata Jędraszczak przygotowuje je z wieprzowiny złotnickiej pstrej, polskiej rasy świń. Współpracuje przy tym z hodowcą Maciejem Feddkiem, co pozwala nie tylko stworzyć smaczne danie, ale także wzbogacić je o wiedzę na temat mięsa i jego dostępności.
Twórcy:
- Bartłomiej Witkowski Prowadzący
- Agata Jędraszczak Prowadzący