Okrasa łamie przepisy
Kiedy w TV
- 6:30 Sb, 26 lip - TVP 3 Kielce
- 6:30 Sb, 26 lip - TVP 3
- 6:30 Sb, 26 lip - TVP 3 Lublin
- 6:30 Sb, 26 lip - TVP 3 Łódź
- 6:30 Sb, 26 lip - TVP 3 Opole
- 6:30 Sb, 26 lip - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 6:30 Sb, 26 lip - TVP 3 Białystok
- 6:30 Sb, 26 lip - TVP 3 Katowice
- 6:30 Sb, 26 lip - TVP 3 Rzeszów
- 6:30 Sb, 26 lip - TVP 3 Szczecin
- 6:30 Sb, 26 lip - TVP 3 Bydgoszcz
- 6:30 Sb, 26 lip - TVP 3 Kraków
- Polska 2016
- 25 min
- Tytuł odcinka: Kuchnia wiślańsko-cieszyńska
- Odcinek: 0
magazyn kulinarny:
Karola Okrasa uda się w Beskid Śląski, gdzie przyrządzi swoje autorskie dania. W menu znajdzie się gulasz z szynki wieprzowej przygotowany w kociołku, w pikantnym sosie z boczkiem, dynią i groszkiem. Druga propozycja to pieczone na blasze placki z ziemniaków i kiszonej kapusty. Na koniec kucharz przygotuje placki ziemniaczane zapiekane w naczyniu z kiszoną kapustą i kwaśną śmietaną.
Twórcy:
- Karol Okrasa Prowadzący