M jak mięso
Kiedy w TV
- 8:25 Sb, 7 cze - Kuchnia+ HD
- 8:25 Sb, 7 cze - Kuchnia+
- 16:30 Pn, 9 cze - CANAL+ Family
- 16:30 Pn, 9 cze - CANAL+ Family HD
- 16:00 Wt, 10 cze - CANAL+ Family
- 16:00 Wt, 10 cze - CANAL+ Family HD
- 19:20 Cz, 12 cze - Kuchnia+
- 19:20 Cz, 12 cze - Kuchnia+ HD
- 18:50 Pt, 13 cze - Kuchnia+ HD
- 18:50 Pt, 13 cze - Kuchnia+
- 14:45 Pn, 16 cze - CANAL+ 4K Ultra HD
- Polska 2023
- 21 min
- Tytuł odcinka: Mięsa z kością
- Sezon: 6
- Odcinek: 4
serial dokumentalny(kulinaria):
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.