Reklama

Kuchnia dla odważnych

  • age
  • Polska 2018
  • Sezon: 1
  • Odcinek: 6
magazyn kulinarny: Walenty i jego kolega Kuba urządzają grilla. Na ruszt, zamiast zwyczajnej kiełbasy, wrzucają... gołębie. Ptaki otrzymują od znajomego hodowcy spod Krakowa. Z piersi przyrządzają szaszłyki, a z korpusów rosół. Następnego dnia obaj panowie odwiedzają pobliską cydrownię. Po degustacji trunku gotują kolejne danie dla odważnych - duszone skrzydełka strusie w sosie z palonych kości z warzywami.

Twórcy:

Zobacz także

19:55
dziś
16:00
Nd, 8 cze
9:20
Śr, 11 cze
9:50
Śr, 11 cze
10:25
Śr, 11 cze
10:55
Śr, 11 cze
19:55
Pt, 13 cze
16:00
Nd, 15 cze