Kuchenne recepty
Kiedy w TV
- 12:00 Pn, 20 sty - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 12:00 Pn, 20 sty - TVP 3 Lublin
- 12:00 Pn, 20 sty - TVP 3 Poznań
- 12:00 Pn, 20 sty - TVP 3 Gdańsk
- 12:00 Pn, 20 sty - TVP 3 Katowice
- 12:00 Pn, 20 sty - TVP 3 Rzeszów
- 12:00 Pn, 20 sty - TVP 3 Kraków
- 12:00 Pn, 20 sty - TVP 3 Warszawa
- 12:00 Pn, 20 sty - TVP 3 Szczecin
- 12:00 Pn, 20 sty - TVP 3 Wrocław
- 12:00 Pn, 20 sty - TVP 3
- 12:00 Pn, 20 sty - TVP 3 Bydgoszcz
- Polska 2021-2025
- 23 min
- Tytuł odcinka: Ryby i owoce morza: omega - 3
- Odcinek: 22
magazyn:
W dzisiejszym odcinku Marco Ghia demonstruje, jak przygotować zdrowe dania z ryb i owoców morza, które są naturalnym źródłem kwasów omega. Widzowie dowiedzą się, jak zrobić ziemniaki faszerowane wędzonym pstrągiem oraz jak usmażyć halibuta w sosie pomidorowym. Na deser proponowane są przegrzebki w curry.
Twórcy:
- Michał Mularczyk Prowadzący