Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki
Kiedy w TV
- 6:30 Nd, 11 maj - TVP 3 Kraków
- 6:30 Nd, 11 maj - TVP 3 Poznań
- 6:30 Nd, 11 maj - TVP 3 Olsztyn
- 6:30 Nd, 11 maj - TVP 3 Opole
- 6:30 Nd, 11 maj - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 6:30 Nd, 11 maj - TVP 3 Gdańsk
- 6:30 Nd, 11 maj - TVP 3 Rzeszów
- 6:30 Nd, 11 maj - TVP 3 Bydgoszcz
- 6:30 Nd, 11 maj - TVP 3 Białystok
- 6:30 Nd, 11 maj - TVP 3 Lublin
- 6:30 Nd, 11 maj - TVP 3 Łódź
- 6:30 Nd, 11 maj - TVP 3 Szczecin
- Polska 2021
- 25 min
- Tytuł odcinka: Zmartwychwstanki ze Stryszawy
- Odcinek: 0
magazyn kulinarny:
Znany śląski kucharz Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane tam od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie smaki i dania spopularyzowali zakonnicy. Niektóre z przepisów prowadzący wypróbuje, czego efektem będą pyszne i pożywne potrawy.
Zobacz także
16:30
Pt, 2 maj