Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki
Kiedy w TV
- 6:30 Nd, 26 sty - TVP 3 Olsztyn
- 6:30 Nd, 26 sty - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 6:30 Nd, 26 sty - TVP 3 Bydgoszcz
- 6:30 Nd, 26 sty - TVP 3 Kraków
- 6:30 Nd, 26 sty - TVP 3 Łódź
- 6:30 Nd, 26 sty - TVP 3 Poznań
- 6:30 Nd, 26 sty - TVP 3 Szczecin
- 6:30 Nd, 26 sty - TVP 3 Warszawa
- 6:30 Nd, 26 sty - TVP 3 Wrocław
- 6:30 Nd, 26 sty - TVP 3 Gdańsk
- 6:30 Nd, 26 sty - TVP 3 Lublin
- 6:30 Nd, 26 sty - TVP 3 Kielce
- Polska
- 25 min
- Odcinek: 0
magazyn kulinarny:
Znany śląski kucharz Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane tam od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie smaki i dania spopularyzowali zakonnicy. Niektóre z przepisów prowadzący wypróbuje, czego efektem będą pyszne i pożywne potrawy.