Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki
Kiedy w TV
- 6:30 jutro, 19 sty - TVP 3 Opole
- 6:30 jutro, 19 sty - TVP 3
- 6:30 jutro, 19 sty - TVP 3 Rzeszów
- 6:30 jutro, 19 sty - TVP 3 Katowice
- 6:30 jutro, 19 sty - TVP 3 Białystok
- 6:30 jutro, 19 sty - TVP 3 Kielce
- 6:30 jutro, 19 sty - TVP 3 Lublin
- 6:30 jutro, 19 sty - TVP 3 Gdańsk
- 6:30 jutro, 19 sty - TVP 3 Wrocław
- 6:30 jutro, 19 sty - TVP 3 Warszawa
- 6:30 jutro, 19 sty - TVP 3 Szczecin
- 6:30 jutro, 19 sty - TVP 3 Poznań
- Polska
- 27 min
- Odcinek: 0
magazyn kulinarny:
Znany śląski kucharz Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane tam od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie smaki i dania spopularyzowali zakonnicy. Niektóre z przepisów prowadzący wypróbuje, czego efektem będą pyszne i pożywne potrawy.