Reklama

Jakubiak lokalnie

  • age
  • Polska 2013
  • 23 min
  • Sezon: 1
  • Odcinek: 1
magazyn kulinarny: Tomasz Jakubiak wędruje po Polsce. W każdym z odwiedzanych zakątków kraju szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania. Widzowie dowiedzą się, jak można przyrządzić kozi ser, dojrzewający kindziuk i co można wyczarować ze zwykłej cebuli. Oprócz tego kucharz nauczy ich, jak przygotowuje się piróg biłgorajski, czyli krupniak i z czym najlepiej smakuje czulent. Przekona, że nie trzeba bać się wieprzowych podrobów, a w specjalnym odcinku zrealizowanym podczas Warsaw Street Food Festival by Tomasz Jakubiak opowie o typowym street foodzie znad Wisły.

Twórcy:

Zobacz także

2:10
Cz, 22 maj
2:10
Pt, 23 maj
2:10
Pt, 23 maj
2:10
Sb, 24 maj
2:10
Sb, 24 maj
2:10
Nd, 25 maj
2:10
Nd, 25 maj
2:10
Wt, 27 maj
2:10
Wt, 27 maj