Reklama

Jakubiak lokalnie

  • age
  • Polska 2014
  • 24 min
  • Sezon: 4
  • Odcinek: 2
magazyn kulinarny: Tomasz Jakubiak wyrusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków i aromatów. Interesują go potrawy mocno zakorzenione w naszej kulturze kulinarnej, lecz nieco zapomniane czy niedoceniane. W ten sposób mistrz kuchni zbiera inspiracje, które później wykorzystuje w przygotowywanych przez siebie daniach. W czwartej serii sprawdzi, jak powstają polskie wędliny długo dojrzewające i sękacze, pokaże co można zrobić z jagnięciny i brokułów. Dowie się także, dlaczego polskie pomidory są najlepsze.

Twórcy:

Zobacz także

2:10
Wt, 28 sty
2:10
Wt, 28 sty
2:10
Śr, 29 sty
2:10
Cz, 30 sty
2:10
Cz, 30 sty
2:10
Pt, 31 sty
2:10
Pt, 31 sty
2:10
Sb, 1 lut
2:10
Sb, 1 lut