Reklama

Jakubiak lokalnie

  • age
  • Polska 2014
  • 24 min
  • Tytuł odcinka: Jesiotr
  • Sezon: 3
  • Odcinek: 7
magazyn kulinarny: Tomek odwiedza gospodarstwo rybackie w Gosławicach, gdzie zgłębia tajniki hodowli jesiotra. W programie przygotuje zupę z tej ryby z pulpecikami, duszonego jesiotra z sosem musztardowym oraz, co zaskoczy niejednego oglądającego, lody waniliowe z jesiotrowym musem i kawiorem.

Twórcy:

Zobacz także

2:10
jutro
2:10
Pn, 1 lip
2:10
Pn, 1 lip
2:10
Wt, 2 lip
2:10
Wt, 2 lip
2:10
Śr, 3 lip
2:10
Śr, 3 lip
2:10
Cz, 4 lip
2:10
Cz, 4 lip
2:10
Pt, 5 lip
2:10
Pt, 5 lip