Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Napisy
  • Polska 2022
  • 22 min
  • Odcinek: 446
magazyn kulinarny: Ewa rozpocznie program, gotując gęsie żołądki, które przyrządzi na wywarze z gęsiego uda. Na drugie danie poda boczniaki w cieście naleśnikowym, które serwowane będą z ziemniakami z wody oraz marchewką duszoną z groszkiem. Na deser Ewa zaproponuje sycylijski przysmak o nazwie cannoli - smażone w głębokim tłuszczu rurki z kremem na bazie sera ricotta, z dodatkiem kawałków czekolady i pistacji. Ciemny kolor ciasta jest zasługą deserowego wina Marsala. Prowadząca pokaże też, jak zrobić konfiturę z bananów.

Twórcy:

Zobacz także

2:55
Wt, 30 gru
Ewa gotuje odcinek: 442
2:55
Wt, 30 gru
Ewa gotuje odcinek: 442
2:35
Śr, 31 gru
Ewa gotuje odcinek: 443
2:35
Śr, 31 gru
Ewa gotuje odcinek: 443
3:05
Śr, 31 gru
Ewa gotuje odcinek: 444
3:05
Śr, 31 gru
Ewa gotuje odcinek: 444
2:40
Pt, 2 sty
Ewa gotuje odcinek: 445
2:40
Pt, 2 sty
Ewa gotuje odcinek: 445
3:10
Pt, 2 sty
Ewa gotuje odcinek: 446
3:20
Sb, 3 sty
Ewa gotuje odcinek: 447
3:20
Sb, 3 sty
Ewa gotuje odcinek: 447
3:30
Nd, 4 sty
Ewa gotuje odcinek: 448