Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2023
  • 22 min
  • Odcinek: 490
magazyn kulinarny: Po kilku weekendach spędzonych pod Babią Górą Ewa wraca do Krakowa i od razu zabiera się za gotowanie. Zacznie od hiszpańskiej zupy, która nazywa się fabada asturiana. To coś w rodzaju gęstego, treściwego i sycącego gulaszu z kiełbasą chorizo i kaszanką. Później autorka programu zaprosi widzów na jedną z najbardziej znanych polskich potraw - pierogi. Tym razem z białą kapustą. A na deser upiecze szarlotkę z prażonymi jabłkami, rodzynkami, cynamonem i budyniem.

Twórcy:

Zobacz także

7:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 486
7:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 486
7:30
Wt, 25 lis
Ewa gotuje odcinek: 487
7:30
Wt, 25 lis
Ewa gotuje odcinek: 487
7:30
Śr, 26 lis
Ewa gotuje odcinek: 488
7:30
Śr, 26 lis
Ewa gotuje odcinek: 488
7:30
Cz, 27 lis
Ewa gotuje odcinek: 489
7:30
Cz, 27 lis
Ewa gotuje odcinek: 489
7:30
Pt, 28 lis
Ewa gotuje odcinek: 490