Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Napisy
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 525
magazyn kulinarny: Prowadząca przygotowuje posiłki na dworze, w kociołku zawieszonym nad paleniskiem. Najpierw zrobi tradycyjny forszmak, rodzaj gulaszu, przy czym to jednogarnkowe danie wzbogaci o pokrojoną w grubą kostkę dynię hokkaido. Następnie, już w kuchni, Ewa Wachowicz usmaży naleśniki. Przygotuje do nich farsz z mrożonego szpinaku i sera feta. Ostatecznie powstaną pyszne krokiety. Po obiedzie prowadząca poda maślane ciasteczka z różaną marmoladą.

Twórcy:

Zobacz także

4:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 524
4:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 524
3:55
Śr, 26 lis
Ewa gotuje odcinek: 525
3:50
Cz, 27 lis
Ewa gotuje odcinek: 526
3:50
Cz, 27 lis
Ewa gotuje odcinek: 526
3:50
Śr, 3 gru
Ewa gotuje odcinek: 527
3:50
Śr, 3 gru
Ewa gotuje odcinek: 527