Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2018
  • 22 min
  • Odcinek: 323
magazyn kulinarny: Autorka programu zaprosi widzów na kulinarną podróż do Szwajcarii. Gotowanie zacznie od zupy serowej. Następnie zrobi rösti, czyli gruby i dość duży placek ziemniaczany. Potem usmaży kotlety cordon bleu. Według oryginalnej receptury przyrządza się je z cielęciny, faszeruje szwajcarskim serem i dojrzewającą szynką. Na deser będzie czekolada. Ewa Wachowicz przygotuje ją na oleju kokosowym i ciemnym kakao, z dodatkiem orzechów, żurawiny i suszonych jabłek.

Twórcy:

Zobacz także

7:30
Pn, 11 sie
Ewa gotuje odcinek: 323
7:30
Wt, 12 sie
Ewa gotuje odcinek: 324
7:30
Wt, 12 sie
Ewa gotuje odcinek: 324
7:30
Śr, 13 sie
Ewa gotuje odcinek: 325
7:30
Śr, 13 sie
Ewa gotuje odcinek: 325
7:30
Cz, 14 sie
Ewa gotuje odcinek: 326
7:30
Cz, 14 sie
Ewa gotuje odcinek: 326
7:30
Pt, 15 sie
Ewa gotuje odcinek: 327
7:30
Pt, 15 sie
Ewa gotuje odcinek: 327
7:30
Pn, 18 sie
Ewa gotuje odcinek: 328
7:30
Pn, 18 sie
Ewa gotuje odcinek: 328
7:30
Wt, 19 sie
Ewa gotuje odcinek: 329