Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Napisy
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 417
magazyn kulinarny: Tym razem Ewa ugotuje krupnik, czerpiąc z tradycyjnej podlaskiej receptury. Zupa powstanie na wywarze z kości wołowych, uzupełni ją kasza pęczak, a miejsce tradycyjnie posiekanych ziemniaków zajmą gugle, czyli ziemniaczane kluseczki. W ramach dania głównego gospodyni programu zaserwuje odwróconą tartę tatin. Zamiast owoców znajdą się w niej jednak warzywa. Na deser Ewa ulepi pierogi z suszonymi śliwkami i migdałami. Pokaże także, jak przygotować klarowane masło.

Twórcy:

Zobacz także

1:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 415
1:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 415
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 416
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 416
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 412
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 412
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 413
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 413
1:35
Śr, 30 lip
Ewa gotuje odcinek: 416
1:35
Śr, 30 lip
Ewa gotuje odcinek: 416
2:30
Śr, 30 lip
Ewa gotuje odcinek: 417
2:30
Śr, 30 lip
Ewa gotuje odcinek: 417