Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • HD
  • Napisy
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 502
magazyn kulinarny: Przebywająca w Zawoi, nieopodal Babiej Góry, Ewa Wachowicz przyrządza żurek. Tradycyjna polska zupa powstaje na świeżym powietrzu, w kociołku. Danie główne - lokalny przysmak - kołacz zawojski, którego jednym ze składników są drożdże, jest już przygotowywany we wnętrzu, w kuchni. Z kolejnych dwóch przepisów, które wykorzystuje prowadząca program, powstaje masło naszpikowane lokalnymi produktami, m.in. wędzoną rybą i oscypkiem, oraz muffiny z tartą marchewką i pestkami dyni.

Twórcy:

Zobacz także

4:05
Cz, 3 lip
Ewa gotuje odcinek: 502
4:05
Wt, 8 lip
Ewa gotuje odcinek: 503
4:05
Wt, 8 lip
Ewa gotuje odcinek: 503