Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • HD
  • Napisy
  • Polska 2022
  • 22 min
  • Odcinek: 463
magazyn kulinarny: Ewa Wachowicz wielokrotnie zachęcała do jedzenia kiszonek, gdyż kisić można wiele owoców i warzyw, np.: kalafiora, rzodkiewki czy cytryny. Do tej pory jednak nie pokazywała jak kisić kapustę. W związku z tym dzisiaj rozpoczyna program właśnie od tego. W dalszej części prowadząca przyrządzi obiad składający się z dwóch dań. Na początek zaserwuje kremową zupę z pieczarek. Następnie pierś z indyka w rumianym sosie śliwkowym, a do tego zielone purée ziemniaczane oraz sałatkę z kapusty. Zakończeniem posiłku będzie deser w postaci tarty z orzechami i kakao.

Twórcy:

Zobacz także

2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 463
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 468
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 468
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 469
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 469
2:30
Sb, 21 cze
Ewa gotuje odcinek: 464
2:30
Sb, 21 cze
Ewa gotuje odcinek: 464
2:45
Sb, 21 cze
Ewa gotuje odcinek: 470
2:45
Sb, 21 cze
Ewa gotuje odcinek: 470
3:15
Sb, 21 cze
Ewa gotuje odcinek: 471
3:15
Sb, 21 cze
Ewa gotuje odcinek: 471
2:30
Nd, 22 cze
Ewa gotuje odcinek: 465