Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2023
  • 22 min
  • Odcinek: 495
magazyn kulinarny: Ze względu na obchody Narodowego Święta Niepodległości prowadząca zacznie od przygotowania dania wywodzącego się z kuchni regionalnej. Jest to pochodząca z Podkarpacia zupa, której bazę stanowi serwatka. Na danie główne Ewa Wachowicz proponuje gęsie udka konfitowane, czyli długo gotowane w tłuszczu w niezbyt wysokiej temperaturze. Przygotowując deser, pokaże zaś, jak przyrządzić kruche ciasto przekładane powidłami.

Twórcy:

Zobacz także

4:05
jutro
Ewa gotuje odcinek: 492
4:05
jutro
Ewa gotuje odcinek: 492
4:10
Cz, 5 cze
Ewa gotuje odcinek: 493
4:10
Cz, 5 cze
Ewa gotuje odcinek: 493
4:00
Pt, 6 cze
Ewa gotuje odcinek: 494
4:00
Pt, 6 cze
Ewa gotuje odcinek: 494
4:10
Wt, 10 cze
Ewa gotuje odcinek: 495