Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 520
magazyn kulinarny: Prowadząca przebywa w Zawoi, gdzie znajduje się hodowla pstrągów. Dlatego właśnie przygotowuje zupę jarzynową stylizowaną na włoską minestrone z tą właśnie rybą. Na drugie danie zrobi zapiekankę warzywną z serem gorgonzola i oscypkiem. Będzie też coś słodkiego. Ewa Wachowicz upiecze rogaliki z ciasta francuskiego z nadzieniem bananowym.

Twórcy:

Zobacz także

17:20
dziś
Ewa gotuje odcinek: 519
5:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 519
7:35
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 519
13:35
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 519
17:20
Pt, 23 maj
Ewa gotuje odcinek: 520
5:10
Sb, 24 maj
Ewa gotuje odcinek: 520
7:30
Nd, 25 maj
Ewa gotuje odcinek: 520