Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 417
magazyn kulinarny: Tym razem Ewa ugotuje krupnik, czerpiąc z tradycyjnej podlaskiej receptury. Zupa powstanie na wywarze z kości wołowych, uzupełni ją kasza pęczak, a miejsce tradycyjnie posiekanych ziemniaków zajmą gugle, czyli ziemniaczane kluseczki. W ramach dania głównego gospodyni programu zaserwuje odwróconą tartę tatin. Zamiast owoców znajdą się w niej jednak warzywa. Na deser Ewa ulepi pierogi z suszonymi śliwkami i migdałami. Pokaże także, jak przygotować klarowane masło.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 412
2:45
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 412
3:15
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 413
3:15
Nd, 18 maj
Ewa gotuje odcinek: 413
2:45
Wt, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 414
2:45
Wt, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 414
3:15
Wt, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 415
3:15
Wt, 20 maj
Ewa gotuje odcinek: 415
2:45
Śr, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
2:45
Śr, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 416
3:15
Śr, 21 maj
Ewa gotuje odcinek: 417
2:45
Cz, 22 maj
Ewa gotuje odcinek: 418